Mitä tietotekniikkaa verkkokaupasta kannattaa tilata?

Lähes mitä tahansa. Komponenttien tilaaminen, kuten näytönohjaimien ja emolevyjen, sekä toki muidenkin komponenttien yhteensopivuus kannattaa varmistaa vaikka soittamalla ensin firmaan ja kysymällä. Sanonta, kysyvä ei tieltä eksy pitää tässäkin paikkaansa.

Osassa verkkokauppoja on tuotteen yhteydessä helppo yhteydenottomahdollisuus kauppiaaseen jota kannattaa hyödyntää.

 

Osamaksulla verkkokaupasta ostaminen

Toki toki. Olitpa ostamassa sitten läppäriä tai pöytäkonetta, osamaksu on loistava vaihtoehto ellet ole onnistunut pistämään ajan saatossa hiukan sivuun. Monet verkkokaupat tarjoavat osamaksumahdollisuutta. Kannattaa kiinnittää huomiota mahdolliseen korkoon ja todellisiin kustannuksiin. Osamaksulla ostaessa sanonta "köyhällä ei ole vara halpaan" kannattaa pitää mielessä ja panostaa hiukan luotettavuuteen ja pitäikäisyyteen.

 

Käytetyn tietotekniikan ostaminen

Käytetyssä tavarassa on aina riski, luonnollisestikkin. Monet yritykset eivät myy verkkokaupan kautta käytettyjä tietokoneita tai tarvikkeita lainkaan. Kivijalkamyymälöissä voi olla huollettuja muutaman kuukauden takuulla varustettuja koneita joihin kannattaa käydä tutustumassa.

 

Palautusoikeus

Kuluttajakaupassa on todella hyvät suojat kuluttajaa ajatellen. Kaikissa laadukkaissa kaupoissa on kaupan ehdot sivuilla, jossa mainitaan miten kaupan voi purkaa ja mikä on käytäntö. Ehdot on nähtävissä aina ennen kaupan hyväksyntää ja yleisesti nämä tulee asiakaan hyväksyä ennen ostoprosessin etenemistä.

Hyvä kauppias antaa asiakkaalle mahdollisuuden vaihtaa tuotteen tai jopa muuttaa mielensä koko kaupan suhteen.

 

 

Tietokoneverkkokauppa, mikä tämä on?

Tämän pienen verkkosivun tarkotuksena on auttaa kuluttajia tekemään turvallisempia verkko-ostoksia ja saamaan näin hyvän ostokokemuksen.

Palvelun takana on pitkän linjan tietokonekauppa Triosoft Oy joka on ollut alalla jo vuodesta 1985.

Nyt kaupan siirtyessä yhä enemmän ja enemmän verkkoon, päätimme tehdä tämmöisen pienen ohjeen. Mikäli teitä askarruttaa mikä tahansa asia verkkokauppaan liittyvissä asioissa, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme. Toki kaikki palvelu tänäpäivänä tehdään pieni mainoskulma mielessä, joten alla olevasta linkistä pääsette tutustumaan omaan, luotettavaan verkkokauppaamme.